Avand in vedere numarul mare de concurenti inscrisi pentru preselectie, precum si nivelul calitativ al acestora,  in baza Regulamentului concursului, punctul 7 care stipuleaza: „in cazuri excepţionale, organizatorii îşi rezervă dreptul de a mări sau micşora numărul de concurenţi, in conformitate cu ierarhia rezultată in etapa de preselecţie”, organizatorii au decis acceptarea in concurs a unui numar de 30 de concurenti.

Lista concurentilor admisi in concurs pentru cele doua sectiuni este urmatoarea (in ordine alfabetica) :

I. SECTIUNEA SOLISTI:

Adela Țițescu (Ploiesti), Alexandra Andrei (Negresti, Vaslui), Alexandra Sidor (Nasaud), Alexandru Elenes (Ploiesti), Ana Maria Dumitru (Bucuresti), Claudia Ciobanu (Cluj Napoca), Cosmin Vaman (Bacau), Dascau Marius (Vaslui), Diaconu Diana (Lupeni), Dîmb Casian (Iermata,Arad), Filip Dan Robert (Floresti, Cluj), Ionuț Mangu (Cluj Napoca), Laura Todică (Alba Iulia), Liviu Băițel (Eforie Nord), Lucia Mahmote (Miroslovesti,Iasi), Mara Bisziok (Tarnaveni), Maria Sgârcitu (Bucuresti), Norbert Schek (Oradea), Raluca Marinescu (Caracal), Roxana Zăpârțan (Cluj Napoca), Zarnescu Florin (Ploiesti).

II.  SECTIUNEA GRUPURI:

Grupul Arta (Bistrita), Grupul Blank (Medias), Grupul Descantec (Iasi), Grupul Folk’n Roll (Braila), Grupul Folkistii (Medias), Grupul Mediensis (Medias), Grupul Moldavia Folk (Iasi), Grupul Plus Noi (Aiud), Grupul Poze cu Sunet (Tulcea).

 Concurentii vor intra in scena in ordinea stabilita de catre organizatori, conform prevederilor regulamentului de concurs: http://medias-cetateseculara.ro/2011/10/regulament-festival-medias-cetate-seculara-2011/ 

Va vom anunta in zilele urmatoare ordinea de intrare in concurs, rezultata dupa tragerea la sorti.

Va informam ca primirea si inregistrarea concurentilor se va face la Casa Honterus din Medias, situata pe strada Johannes Honterus nr. 11 (in centrul istoric al orasului), in data de 2 decembrie 2011, incepand cu ora 12.00, locatie la care se asigura cazarea concurentilor: http://www.pensiune-medias.ro/ghidare.shtml

Va rugam sa aveti asupra voastra buletinul/cartea de identitate in original si o copie pe care sa o inmanati reprezentantului Asociatiei Medias Cetate Seculara care va intampina. Cazarea este gratuita pentru concurenti, acestia vor primi de la organizatori un card care le atesta calitatea de concurent in Festival. Insotitorii concurentilor se pot caza la aceeasi locatie, contra cost, tariful fiind de 40/lei/pat/noapte.

Va rugam sa ne contactati in zilele urmatoare (pe email sau telefonic) pentru a ne comunica datele de sosire precum si numarul de persoane care solicita cazarea (concurenti/insotitori).

Persoana de contact:
Iulian Timar
tel: 0757 – 661970
email: iulian.timar@gmail.com

Concursul de interpretare va incepe in data de 2 decembrie la ora 18.00, la Sala Traube situata in Piata Regele Ferdinand I Nr. 16 (in centrul istoric al orasului, la o distanta de aproximativ 200 m de Casa Honterus).

Informatii de interes despre municipiul Medias gasiti accesand: www.mediasturism.ro
Va asteptam cu drag la Medias!