Asociația culturală “Mediaș-Cetate Seculară” are plăcerea de a vă invita la spectacolul de lansare a albumului “Trecerea Lumilor” semnat de Walter Ghicolescu. Evenimentul va avea loc la Casa Schuller, în data de 28 Mai 2015, ora 18:30 și v-a cuprinde și lansarea cărții Poveștile cavalerului Folktrotter, semnat Elora Eka.

Cu cel de al patrulea album al său, artistul Walter Ghicolescu revine în dimensiunea folkului cult, după experimentul rock din 2013, care s-a numit Cântec rockstit. Trecerea Lumilor este un material discografic complex (prin armonii și texte), ce probează mai demult anunțata intenție a lui Walter de a explora genuri muzicale înrădăcinate în folk și migrate spre alte zone lirice. De data aceasta este vorba de un accent gospel-blues, susținut prin backing vocals și orchestrație de pian, vioară, muzicuță, etc. Chitara lui Walter, achiziționată special pentru înregistrările la acest album, se aude mai caldă ca niciodată și pe alocuri e greu de ghicit dacă asculți o ciupitură de chitară sau de harpă.
Odată cu lansarea albumului este lansat volumul de proză scurtă Poveștile cavalerului Folktrotter, semnat Elora Eka. Textele privesc, în cea mai mare parte, detalii din culisele vieții artistului, prezentate într-o formulă inedită. Fiecare poveste poartă numele unei piese marca Walter Ghicolescu iar cinci dintre capitolele cărții se referă la numele celor patru albume ale artistului și la numele conceptului Folktrotter (viitor album care însumează multe dintre piesele prezentate de Walter în primă audiție la Radio Neptun, în cadrul emisiunii de folk pe care artistul o realizează săptămânal).

Pretul biletului de acces este de 15 lei si poate fi achizitionat la intrarea in sala.

afis-walter-ghicolescu-web