Dragi participanti, va asteptam cu drag la Medias !

Va informam ca primirea si inregistrarea concurentilor se va face la Casa Honterus din Medias, situata pe strada Johannes Honterus nr. 11 (in centrul istoric al orasului), in data de 14 decembrie 2012, incepand cu ora 12.00, locatie la care se asigura cazarea concurentilor: http://www.pensiune-medias.ro/ghidare.shtml

Va rugam sa aveti asupra voastra buletinul/cartea de identitate in original si o copie pe care sa o inmanati reprezentantului Asociatiei Medias Cetate Seculara care va intampina. Cazarea este gratuita pentru concurenti, acestia vor primi de la organizatori un card care le atesta calitatea de concurent in Festival. Insotitorii concurentilor se pot caza la aceeasi locatie, contra cost.

Va rugam sa ne contactati in zilele urmatoare (pe email sau telefonic) pentru a ne comunica datele de sosire precum si numarul de persoane care solicita cazarea (concurenti/insotitori).

Persoana de contact:
Calin Bisziok
tel: 0753-355-029
email: bisu_oz@yahoo.com

Concursul de interpretare va incepe in data de 14 decembrie la ora 18.00, la Sala Traube situata in Piata Regele Ferdinand I Nr. 16 (in centrul istoric al orasului, la o distanta de aproximativ 200 m de Casa Honterus).

Important: Concurentii sunt rugati sa ajunga la Sala Traube la ora 16:30 pentru o sedinta tehnica si sound-check.

Informatii de interes despre municipiul Medias gasiti accesand: www.mediasturism.ro
Va asteptam cu drag la Medias!