Consiliului Local si Primăria Mediaş, prin Direcţia Municipală pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret, în parteneriat cu Asociaţia culturala „Mediaş-Cetate Seculară” au placerea de va invita sa participati la cea de-a XXXI-a editie a Festivalului Medias-Cetate Seculara care va avea loc in 5-6 Decembrie 2014 la Sala Traube din Medias.

Festivalul Concurs de muzică folk „Mediaş-Cetate Seculară” este un eveniment cutural-artistic anual care se adresează soliştilor şi grupurilor de muzică folk din ţară. Prima ediţie a avut loc în anul 1974. Întrerupt în 2001, pentru o perioadă de 9 ani, Festivalul a renăscut în anul 2010, ajungând în prezent la cea de-a 31-a ediţie.

Obiectivele Festivalului sunt:
− continuitatea în promovarea muzicii folk;
− identificarea de noi talente interpretativ-creative;
− stimularea şi afirmarea unor modalităţi moderne de expresie artistică.

banner-festival2014

ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA FESTIVALULUI

1. Festivalul este organizat în coordonarea directă a Consiliului Municipal si Primăriei Mediaş, prin Direcţia Municipală pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret, în parteneriat cu Asociaţia culturala „Mediaş-Cetate Seculară”.
2. Evenimentul va avea loc în perioada 5-6 Decembrie 2014. Concursul şi recitalurile se vor desfăşura la Sala Traube situată în Piaţa Regele Ferdinand I nr.16 (centrul istoric al municipiului Mediaş).
3. Organizatorii vor asigura cazarea şi masa concurenţilor declaraţi admişi după preselecţie (vor fi asigurate în regim de pensiune ).

Regulament Festival Medias-Cetate Seculara 2014
Formular de inscriere la concurs

Vom reveni cu detalii si program detaliat.